Verzending

Alle pakjes worden verstuurd via Bpost.

Er zijn hierbij 2 opties die je kunt aanduiden bij het afrekenen:

1. Standaard (zonder tracering) – 2 tot 12 werkdagen: 3,50

2. Snelle levering (met tracering) – 2 tot 5 werkdagen: 5,00

 

Bij de eerste optie is de levertermijn erg variabel, en daar hebben we helaas geen invloed op. Deze is wel goedkoper. Als je je pakje wel dringend wil ontvangen, kies je best de tweede optie. Voor bestellingen groter dan of gelijk aan € 45 is de verzending gratis.

 

Verzending naar Nederland kost € 7,95 en de verzending is gratis voor bestellingen groter dan of gelijk aan € 60,00

 

Ophalen

Het is ook mogelijk om je pakje kosteloos op te halen in Kemmel of Ieper. Neem hiervoor contact op via hello@goodiesforminis.be en dan spreken we samen een afhaalmoment af.

 

Retourneren

We hopen dat je heel blij bent met je bestelling. Mocht dit toch niet het geval zijn, dan heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terugbetaald.

 

De kosten voor retour zijn voor uw rekening. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via hello@goodiesforminis.be. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, wanneer we het product in goede staat hebben ontvangen.

 

Let op! Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geretourneerd worden!